Brrrrr

Det stormar här i Skåne gott folk. Riktigt obehagligt är det. Jag brukar inte vara så vindrädd av mig men det blåste så förfärligt inatt att jag drog täcket lite höre upp än vanligt. Kunde inte somna heller pga ovädret. Det hördes massa oväsen på gatan. Vinden förde med sig en del skräp som slugandes hit och dit. Lilla jag blev aningen rädd. Det hade faktiskt varit härligt om man då hade en sådan där...vad heter det...kille. Ibland är de nog bra att ha:)

Pissigt värre

Har blivit facebook beroende. Helt otroligt. Vet inte varför jag tycker det är så skoj med djävulskapet men det är det.
Måste skärpa mig och göra vettigare saker än hänga där.

Som ni har märkt har bloggen blivit lite lidande. Det är på grund av personliga själ som jag inte vill gå in på här.

Vissa perioder känns tyngre än andra och nu är en sådan där jävla tung period här. Men jag blickar framåt och hoppas på det bästa. Det måste man göra. :)

Nog om tråkigheter

Ha en underbar helg alla glada:)

Slapish!

Många ursäker för att inte blogga. Först sjuk och sen för upptagen.

Har nu fått min choklad från Robban...inte en choklad utan FEM stycken! Yeeey! Den charmören vet vad tjejer vill ha:)

Blev en trevlig utgång igår men tjejerna. Det snålades inte med drinkarna och det var bra. Har behövt en sådan lite slapish och blöt kväll.

Sen har jag bokat in en date med en grabb:) Vi ska på teater ihop. Vet att han ibland läser bloggen. Nu rodnar han säkert och tänker: vad har jag gett mig in på.

Muhahaha!

Synd om honom!

Väx upp!

Folk i min omgivning har blivit vuxna! När hände detta? Vänner flyttar plötsligt utomlands och börjar sina nya liv. Vänner köper hus där hyran är ca 14000 kr i månaden. Va va va?

Men så är det väl när man blir en färdigutbildad fysiker. Skippa att utbilda er till reseledare och satsa på att bli fysiker istället. Ni får resa mycket och ni får råd att köpa gigantiska hus. Oh yes!

Man kanske ska skippa läraryrket ändå och bli en torr fysiker istället.

Njääää....

Känns tråkigt att bli sååå vuxen. Men bra att man har vänner som är det. Förhoppningsvis kan man hälsa på dem ibland och chilla lite.


Skövla bort en skog

Jag är förkyld! Riktigt förkyld. Det har hållit i sig i flera dagar nu och verkar inte vilja släppa. Jag nyser konstant och näsan rinner som bara den. Tror jag har avverkat en hel skog med pappersnäsdukar. Hemskt är det!

Någon som har bra botemedel mot förkylningar? Jag dricker massa te med citron med det hjälper inte. Och c-vitamin tabletter kan jag inte ta för jag mår bara illa av sådant. Bläää....

 

RSS 2.0