Packad!

Nu är nästan allt packat och klart. Snart åker man iväg för att avnjuta den efterlängtade semestern! Yeeey! Blir borta en hel månad! Hoppas ni kan klara er utan mig så länge.

Kommer nog att kunna blogga en del ändå, hoppas jag. Finns ju Internetcaféer! Ska dock försöka njuta av mitt Bosnien och träffa vänner och släktingar och bara ta det lugnt. Kommer vara i Bosnien i två veckor och sedan bär det av till Kroatien och stränderna i Makarska. Var där förra sommaren och det var helt underbart. Läääängtar!

En svag person

Är rätt så sliten idag. Har sprungit runt hela stan och försökt fixa saker som behöver fixas innan semestern. Har dock inte hunnit bearbeta ens halva min semesterlista och jag åker imorgon. Hjääälp!  Det värsta är att medan jag skriver detta är jag smått tipsy. Var på Akro och skulle säga hejdå till grabbarna som jobbar där.  Gick sisådär. Min svaga karaktär och deras påträngande bjussande på drinkar slutade i att jag känner mig lite småberusad. Inte mycket men ändå smått vinglig. Klockan är inte ens åtta gott folk! Det här är illa. Jag tackade  tom nej då Micke ringde igår och ville ut för att jag ville packa o förbereda en massa och så hamnar man ändå i träsket. Not good!

Ni får väl räkna alla stavfel och bedömma utefter det hur vinglig jag är.


 Over and out!

Svara eller icke svara, det är frågan!

När jag var yngre var jag en flitig mobiltelefon användare. Det ringdes en hel del och smsades hit och dit. Nu däremot har jag blivit helt usel på att använda min mobil. Verkligen usel! Speciellt när det gäller att svara då någon ringer. Hör aldrig telefonen då den ringer. Det här stör många av mina vänner, eller nja, inte många utan snarare alla. Vet dock inte hur jag ska bli av med denna dåliga ovana som jag har byggt upp.

Mitt ex ringde i förrgår och blev helt stum när jag svarade i telefonen. Han hade sagt att han skulle ringa och när han skulle ringa så jag var ändå lite förberedd på samtalet, trots det blev han helt chockad då jag faktiskt svarade.  Mirakel händer väl ibland:)

Måste försöka bota denna ovana. Några tips?
Vill ju faktiskt kunna nås av folket men är kanske lite för självupptagen då och då, så jag sållar bort allt omkring.


Fysikhumor!


Hycklande bekymmer

Läste ett inlägg för inte så länge sen och har nu stört mig så mycket på det att jag måste skriva av mig lite. En ung svensk tjej skrev hur upprörd hon var över ett gäng unga invandrarkillar som väsnas så mycket utanför hennes fönster. De är ju så högljudda och så bryter de så förfärligt. Kan de inte sluta låtsas bryta utan prata riktigt svenska istället?

Förstår att det kan vara oerhört störigt då folk väsnas och är allmänt högljudda. Att de dessutom väsnas med brytning är ju skandalöst!

Det roliga i det här är dock inte att grabbarna väsnas och att tjejen stör sig på det utan att hon själv stavar fel, i självaste rubriken på inlägget. Ganska så lustigt med tanke på vad hennes inlägg handlar om. Föreslår att tösabiten inte ska kasta sten i det lilla i-lands glashus hon befinner sig i.

Blomster

Blev inget bloggande på två dagar nu. Hoppas det har känts tomt utan mig! Har varit lite disträ och lite upptagen med livet så jag har inte orkat skriva. Är dock tillbaka nu.

Fick igår en mucho trevlig överraskning. Ett blommogram och choklaaa levererades till lilla mig! Kan inte bli bättre än så. Hoppas personen som skickade blommogrammet inser att rosorna blev verkligen uppskattade. Det var urgulligt och romantiskt! Så visst är han speciell!


En cherry i tidningen

Fick ett sms av kära Jasna idag där det stod: " Wow vilken cherry i tidningen! Haha, klockren bild! :) "

Och visst var jag i tidningen. Kolla Miss Cherry här: http://hd.se/landskrona/2007/06/24/haer-gaar-kunskap-foere-sommarlov/

Och ja, jag brukar alltid vara så jäkla entusiastisk på alla mina mattelektioner!

Hm...kom på att varje gång jag har hamnat i tidningen så har det haft något med skolan att göra. Men alltid har jag varit omnämnd som elev förutom nu, där man plötsligt står på den andra sidan katedern.


Nedräkning och stress

Om en vecka åker man iväg. Det ska ätas god mat, umgås med släkt och vänner, solas och badas. Yeeey!  Samtidigt har jag tusen saker att fixa innan jag åker. Presenter ska inhandlas och lönelistorna ska lämnas in till sekreteraren. Har upptäckt att jag har jobbat gratis de senaste två månaderna. Händer ofta det där faktiskt. Glömmer alltid lämna in min lönelista till sekreteraren vilket resulterar att jag inte får ut lön. Så klart. Väldigt dumt av mig. Får massa skäll för det varje gång men likt förbaskat glömmer jag lönelistorna ändå. Sen får jag inte glömma tömma lite gamla skåp på fysikum för där kommer man antagligen inte vistas så mycket mer.

Nu är det dock grillning som gäller. Blev först tillfrågad om jag ville följa med och grilla och när man artigt tackar nej så plötsligt tvingas man. Är då inte längre tillfrågad utan beordrad att följa med och grilla. Det du. Vet inte om jag ska vara sur eller inte.  

Små grodor och stora frågetecken

Minns första midsommaren som firades med den internationella klassen i lilla Söderfors. Kan inte låta bli att skratta. Ett par svensklärare skulle visa oss, små utländska barn, hur man firar midsommar. Midsommarstången kläddes och lärarna dansade kring stången och försökte få oss att dansa med dem. Tänk er att för första gången se ett gäng vuxna människor hoppa små grodorna kring en blombeklädd "penis". Vi kunde inte tro våra ögon. Märkligt land detta! Hela företeelsen verkade mycket rolig och konstig samtidigt. Vår svenska var ju inte heller så jädrans bra så vi fattade aldrig riktigt vad det var frågan om. Tur kanske det.  


Nu fattar man ju lite bättre vad det hela rör sig om men det är ändå en väldigt rolig högtid.


Miss

Lyssnade nyss på en av U2s gamla låtar , "Miss Sarajevo". Blir alltid så  jäkla berörd varje gång jag hör den och ser musikvideon. Hjärtat spricker på nytt.

Bröllop?

Jäkligt kämpigt idag.

Det enda positiva är väl att man har gått och gift sig på äkta blogg vis. Så maken är väl enligt lagen skyldig att vara vid ens sida även i sådana här stunder. Synd om honom.


Återförenade!

Idag stötte jag oväntat på en gammal kursare som jag inte har sett på evigheter. Herregud Micke var hade du tagit vägen? Jag och Mange har ofta undrat vad det blev av vår Micke men han är nu återfunnen. Bor i Lund, mår bra och är sig lik. Eller nja, stilen är helt annorlunda men det är ändå samma gamla Micke. Han har gått och blivit någon typ av rockuppskattare med långt hår. Blev en trevlig liten återförening över en glass och en del skratt. Även telefonnr utbyttes och ett löfte om att träffas snart.

Får kanske träffas på Hellnight i Malmö, nu när Micke har upptäckt rocken:)

Redo!

Idag inhandlandes allt jag hoppas behöva i sommar. Eller det som förhoppningsvist kommer användas flitigast. En ny bikini (sööööt) och en fräsch doft. Oh yes! Nu gäller det bara ta sig ner till stranden och jobba på brännan i den nya bikinin, doftandes "Delicious". Mmmm...underbar doft. Tack DKNY!

Koka vatten utan värme

Yeeey! Det gick jättebra idag! Trevliga tjejer som flitigt gjorde matematiska experiment och verkade ha roligt samtidigt. Sådant bör det vara mer av! Till och med tidningen var där och fotograferade och frågade en massa. Vi får väl se om fröken hamnar på bild:)

Imorgon bär det av i tryckets tecken. Fysikexperiment med tryck som grund. Mycket spännande! Det ska kokas vatten utan värme, liggas på spikmatta och en mumsmums ska omvandlas till en gigantisk mumsmums.

Låt mig alltid hava mitt barnasinne kvar!

Lite kultur

Hade hoppats att jag skulle hinna köpa biljetter till teatern imorgon men nope. Hinns inte. Eftersom jag inte hade råd att gå och se "Porgy &  bess" ville jag så gärna se "Simon saga" på MAF men får nog skippa det också. Ingen kultur för min del denna månad. Får väl läsa en bra bok istället. Om jag ens hinner det.

Du är inte estetiskt tilltalande

Gyllene snitt, Fibonacci tal, hoppande barbie. Imorgon gäller det. Då ska det minsann experimenteras i matematik. Gyllene snitt är ganska roligt tycker jag själv. Att talet 1,618 dyker upp lite överallt är ju häftigt! Saker som är uppbyggda enligt den gyllene proportionen uppfattas som estetiskt tilltalande. Arkitekter vet detta, konstnärer likaså. Till och med Gud. Våra kroppar är nämligen också uppbyggda enligt den gyllene proportionen. Ta fram en linjal och en spegel och mät själv! Det gjorde jag igår. Då kom jag fram till en pedagogisk dilemma. Aj aj aj. Min kropp verkar inte följa den gyllene proportionen. Lite kanske. Kommer oftast fram till talet 2 men icke 1.618. Samma sak kommer nog eleverna upptäcka imorgon. Det är ju ok egentligen. Man kan inte mäta exakt och alla ser vi ju lite olika ut och det gör ju sitt. Men vad säger man då till sina söta elever? Öhm...du är inte estetiskt tilltalande?

Ansikte                                  

Det är förhållandet mellan två längder som ger oss det gyllene talet 1,618. 
Tom fotbollen följer normen för vad som är estetiskt tilltalande.


Baka en kaka

Rabarberpaj

2 ägg
2 dl socker
2 dl mjöl
hur mycket rabarber du vill, skurna i bitar
pärlsocker

Vispa ägg och socker och sedan tillsätt mjöl. Blanda allt försiktigt och häll ut i en bakform. Därefter häller du på rabarber och sist pärlsocker. Grädda i ugnen i ca 30 min i 200 graders värme.

Yes, slätt och enkelt. Ändå glömmer jag hälla i mjölet och får slänga hela pajen.


Vill man vara fin...

Det är riktigt mörkt ute idag. Regnigt, blåsigt och smått dystert. I äkta tjejanda försökte jag pigga upp min tillvaro med ett varmt bad. Sådär äkta tösaktigt med rosa badsalt och skum o grejer. Så där satt jag i badet, med mitt badsalt och en sån där badsvamp, nynnandes till Bananaramas gamla låtar. Hur mysigt som helst.

Jag borde aldrig tittat ner på badrumsgolvet. Big misstake to make. Något jäkla glapp mellan badkaret ,och röret för badvattnet, hade orsakat en mäktig, rosafärgad vattenpöl som täckte halva badrumsgolvet. Inte roligt alls. Där fick man avbryta sitt spainspirerade bad och försöka få upp allt jäkla vatten.

Och nu är tillvaron sådär lite dystert grå igen. 

Matte och öl

Ingen utgång ikväll. Sitter här med mina Fibonacci tal, gyllene snitt och en öl. Yes, det är min fredagkväll det. Försöker hitta på roliga matematiska experiment till på måndag så jag kan roa ett gäng enutsiastiska tjejer. 

En barbie kan hoppa bungyjump på äkta mattevis. Det visste du inte. Inte jag heller. Men nu vet jag. Jaja...det är ölen som talar.

Back to work.

Here we go again

Jag har haft såhär kort hår innan. Yes...men det var ett tag sen. Lääänge sen. Men nu kommer alla minnen tillbaks. Imorse när jag vaknade fick jag en smärre chock när jag såg mig i spegeln. Oh dear! Here we go again. Mitt hår är naturligt lockigt. Underbart, löve it verkligen. MEEEEN, lockarna lever sitt eget liv oberoende av vad jag har för mig. De verkar just liva till och partaja loss då jag sover som bäst. Så imorse då jag skulle borsta tänderna såg jag skapelsen. Okontrolerade lockar åt alla håll och kanter. Hur ska man få fason på detta? You tell me?!

Får väl köra den äkta sängkammarlooken hela sommaren.

p.s. Hm, väldigt många inlägg handlar om mitt hår just nu. Ska sluta skriva om det. Bums.

Skavsårsempati

Jobbade lite idag, fikade lite idag och shoppade lite. Var härligt träffa Robban, min galna tysk. Vi träffas alldeles för lite och det vet vi båda. Tiden är verkligen en bristvara.
Efter fikat tog tysken och jag en sväng in på apoteket. Satte mig ner en stund på en bänk inne på apoteket och tog av mig skon. Ja, det finns en bänk som man kan sitta på, iaf i  apoteket i Lund:) Nya skor ger lätt skavsår men tack o lov hade jag plåster med mig så det var bara att plåstra om lite. Haha...typsikt tjejer, har alltid med sig allt i handväskan. :) Det roliga var att det satt två tjejer på bänken bredvid mig och den ena satt och gjorde samma sak som jag. Plåstrade om sina fötter. Hon hade köpt nya skor hon med.

Sommarens plågor:)

Rör

Plexiglasrören är fixade! Yes! Thank God! Nu ska det minsann byggas grejer:)

Friskt vågat, hälften vunnet

Oh yes people! Nu är det klippt! Klippte mig igår och är supernöjd. Blev lite kortare än väntat men det blir det oftast då jag klipper mig. Frisörerna brukar ha problem med att klippa rätt längd på mitt hår då det blir så krylligt då det fönas.

Ska försöka lägg upp en bild lite senare så ni får se krylltrollet:) Mig, alltså. Såklart. Doh!

Over and out


Klipp till mig

Snart är det slut för dagen. Sitter nu och bloggar lite bara innan jag sticker hem från jobbet. Det mesta som skulle fixas idag är fixat så det känns skönt. Slipper stressa runt mer idag. Det är fortfarande liteee osäkert om jag får tag på de där plexiglasrören men nu har jag iaf fått kontakt med röransvarige. Så vi får väl hoppas.


Har gått och stört mig på mitt hår i veckor nu. För långt, för risigt och allmänt blähä. Orkar inte vänta på att min frisör ska få tid med mig längre. Får gå förbi någon frissa idag och droppa in bara. Få skitet klippt.

Sådeså

Ett, två, tre

Yeeey! Blev lite shopping med syrran idag. Härligt, härligt. Shoppade två par skor och en kofta. En rosa kofta blev det. Ha! Typiskt!

Nu behöver jag en kall, svalkande dusch. 

Ah, kom på att jag är lite smått kär, men det får vi ta en annan gång. Haha...det får väl bli en blogg-cliffhanger detta.

Over and out.

Livlinor är bra att ha

Mycket ska fixas nu innan man får någon semester. Än är jag inte fri. Pustar djupast.

Skulle ringa till en av mina föredetta föreläsare från LTH igår men hade glömt vad snubben heter. Svårt ringa då utan ngt namn. Sökmotorerna fungerar tyvärr inte för en beskrivning. Fick ringa M och beskriva denna föreläsare i hopp om att vännen kunde gissa vem det var jag sökte. Kändes väl lite som att ringa en livlina ur "vem vill bli miljonär". Min beskrivning av föreläsaren:  "smått lömskleede och rödflammig i ansiktet" gav faktiskt bra resultat. Tänka sig! Och med tanke på att M inte själv har gått på LTH kändes det lite som en jackpot när han kom fram till vem det var jag desperat försökte få tag på.

Ska nu försöka övertala den lömskleende, och lätt rödflammige föreläsaren att låna mig tre plexiglasrör. Väldigt mycket hänger just på rören. Måste ha rör! Don´t ask why.

p.s. Det var mycket lättare att sova inatt. Tror jag börjar vänja mig vid hettan.

.Ö.

Liggandes på en vattenbädd
sveper jag in mig
i soldroppar

Du vilar

med rena korn av smuts

mellan dina lår

och torkade pärlor

på din bringa

---------

Skrevs för länge sen men nu i värmen längar jag åter...


Jag är het

Vägrar sova fler gånger! Vägrar! Det är ofattbart varmt på nätterna. Så här får det inte vara i Sverige! Har inte kunnat sova en blund under hela natten och nu är jag irriterad och morgonkaffet hjälper inte. Grrr.... Don´t get me wrong, jag gillar värme men inte om nätterna då man ska sova. Känns som om det inte ens blir svalare om natten så som det BÖR bli.

Får införskaffa mig en fläkt eller hälla vatten på mig själv.


Long time no "seen"

Då jag var ca 16-17 år fick jag kontakt med en tjej genom ett forum och vi blev nätkompisar. Hon var lika gammal som jag, hade samma namn som jag och vi hade liknande intressen. Den enda större skillnaden, då det gäller avstånd iaf, var att hon bodde i Bosnien och jag i Sverige. Vi mailade fram och tillbaka, smsade och skickade vykort till varandra. Vi "snackade" om det mesta, allt från killar till litteratur. Det var en fin vänskap som av någon anledning planade ut och dog. Tänkte faktiskt på henne senast jag var i Sarajevo och ville höra av mig till henne men var osäker om hon kom ihåg mig så jag lät bli.

För någon dag sedan såg jag, av en slump, ett foto på facebook och tyckte att tjejen på fotot liknande väldigt mycket min gamla namne. Så jag skickade en liten "poke" till henne men vågade inte skriva något ifall jag nu var helt fel ute. idag hörde tjejen av sig och det visade sig vara just min gamla nätkompis. Ah, så glad jag blev! 

Så himla lustigt det där. Vi har aldrig träffats men jag har saknat henne faktiskt och nu har vi fått kontakt igen. Ska försöka hålla kontakten nu och nästa gång jag är i Sarajevo ska jag inte tveka, utan då ska jag ringa min Meri så får vi ta en fika. 


Humor

Så jäkla sköna dessa två:

http://www.kossan.se/13_13_13_13_13.htm

http://www.kossan.se/flytta_paa_dig_annars.htm

The bitch is in löve

Ni vet den där känslan när man börjar tycka om någon extra mycket och känner att man börjar falla smått och är lite barnsligt förtjust i en viss somebody? Ja, den där gulligt pirriga känslan. I det här stadiet, upptäckningsstadiet kan vi kalla det, så förvandlas jag till en bitch. Tragiskt men sant! Jag inbillar mig inte utan det är faktiskt vad som händer med mig. Vänner har märkt det för det blir så uppenbart tydligt hur mycket jag förändras. För ett tag sen gillade jag en sådan där halvbohemisk snubbe som spelar i ett band (såklart) och pluggar ordentligt på vardagarna och röker på och festar loss på helgerna. Första gången jag snackade med honom var allt helt ok och jag var som vanligt. Ingen bitch syntes till än. Men sen hände ngt. Fan.

Senare på kvällen kom jag att tänka på hur snygg han var och hur lätt han var att prata med och hur otroligt charmigt nonchalant (jo, man kan vara det) han var. Och då slog det till. Det började pirra lite. Nästa gång jag träffade halvbohemsnubben så förvandlades jag till en kylig, stroppig och kaxig Meri. Jag är inte sådan i vanliga fall! Inte alls! Varför händer detta? Ja, säg det den som vet!? En vän till mig som observerade allt det här hotade med att klippa till mig nästa gång jag förvandlades till en bitch i närheten av bohemsnubben. Som tur var så hann jag svalna av tillräckligt mycket för att inte bli nedslagen av min kära vän. Halvbohemsnubben bleknade lite och var då inte intressant nog, så bitchen i mig försvann.  

Men återigen. Ett stort problem kvarstår.  Bitchproblemet. Hur attan botar man sådant? Tror det är en del av min personlighet, tyvärr. Alla förvandlas något då de börjar bli sådär lite småkära. Det är ju givet. Oftast blir folk lite småblyga och röda om kinderna och sött barnsliga. Inte jag, nej. Jag förvandlas till något outhärdligt. Kanske just för att jag i vanliga fall är så barnslig av mig och glad och flörtig så blir jag min direkta motsats.

Så ser ni mig med bitchattityden så vet ni - Meri är kär. Det syns inte men jo, så är fallet.

Detta fenomen måste botas. Vägrar låta det här bitchprblemet vara något kroniskt!


Grillning

idag kommer halva tjocka släkten på besök och då är det grillning som gäller. Mums! 
Hade tänk kanske sola lite idag och läsa ngt skönt men får väl göra det en annan dag. Lite svårt göra det när släkten är på besök.

Lite pinigt vara vit då man enligt lag ska kunna bli lättare brun än de flesta svenskar (då jag inte är en äkta svenne).
Ska göra mitt bästa för att få lite färg så fort jag får möjlighet så man inte skämmer ut sig. Annars får man köra brun utan sol tills man lyckas få den här fina naturliga brännan utan några kemikaliska tillsatser. Lättare sagt än gjort för min del. Har fan en skum pigment som gör att jag får steka mig och steka mig för att bli sådär fint brun.

Ok ok...vet, innehållet är viktigare än ytan. Yeah yeah...whatever, jag vill vara schnyggt brun och därmed basta!
Så det ska minsann stekas i sommar. Både på grillen och på stranden.

Blähä

Och idag är det sisådär kul att vara jag. Blähä säger jag bara...igen.

Bellissima!

Jag är barnsligt förtjust i färgglada saker. Det mesta som är tillräckligt färgglatt, livligt mönstrat, eller kanske blommigt går hem hos mig. 

Därför är jag även barnsligt förtjust i foton av The Italian Eye! Oh my God! Den här mannen skapar sagor med sina foton! De får mig att skratta och bara må bra.  Starka färger, starka porträtter, och uppfiningsrikedom...that´s the shit!

Kolla in hans skapelser här på Better Photo: http://www.betterphoto.com/gallery/gallery.asp?mem=66565

Eller hans egna söta hemsida: http://www.theitalianeye.smugmug.com/

En av mina egna favvisar är foton på den sjungande mannen i badkaret och flickan som har glömt biljetten på tåget. Awww...sockersött!

Freedom

Imorgon tar treorna studeten. Härligt, härligt. Så slipper man dem! Muhahaha! Näää....känns väl lite sorgligt och glatt på samma gång. Tror faktiskt de flesta av dem kommer sakna skolan, utan att veta om det:) De kommer inse någon vacker dag vilken underbar tid de hade på gymnasiet och då får de gärna komma tillbaka och hälsa på och ta med sig gåvor till oss underbara lärare. Helst choklad tack.

p.s. "Stal" igår en present som en lärarkollega fick av en gammal elev som var och hälsade på.  Jag tyckte att presenten passade mig mer.

På tal om boring

Kolla in detta: http://john.cavaliers.org/boring.html

Ok, I get it...you are boring!

Boring

Städdax strax. Hatar denna syssla men måste nog göra det idag. 

Msnar lite med Karro nu och hon sysselsätter sig med mycket roligare saker. Hon gör en skattkarta till ett barnkalas och bygger små skattlådor där hon lägger i mynten som barnen ska försöka hitta sen mha kartan. Hur kul som helst!!! Karro söta, du kommer bli en superbra mamma en dag!

Ska försöka hinna läsa en novell också som en bekant har skrivit. Har hört att den är bra, från pålitliga källor, men får väl ändå läsa den själv och se vad jag tycker. Smaken är som baken.

Men nu...
sätter jag på lite musik och tar fram damsugaren. Pust!


Gillar denna

TO ELECTRA

I dare not ask a kiss,
I dare not beg a smile;
Lest having that, or this,
I might grow proud the while.
No, no, the utmost share
Of my desire shall be,
Only to kiss that air
That lately kissed thee



Robert Herrick kan det här med kärlek.


Ge och ta

Var ute på stan med syrran idag. Det åts lunch och shoppades en del. Hittade en perfekt söt kavaj som jag tänkte ha som sommarjacka men den söta kavajen saknar tyvärr en knapp. Och oturligt nog är den, såklart, den sista kavajen i storlek S. Iaf i den modellen som jag vill ha. Den snälla butiksbiträden skulle dock försöka fixa en knapp till mig till imorgon så jag får komma förbi då och se om knappproblemet (3p?) har lyckats bli löst. Jag håller tummarna för mig själv!

Jag hade faktiskt en perfekt söt kavaj som jag har använt som vårjacka och sommarjacka men den råkade bli kvarglömd i ett provrum, tror det var på Indiska. Jag fattar bara inte hur folk lyckas stjäla något som någon har glömt i ett provrum på mindre än en minut. Jag insåg faktiskt  ganska snabbt att min kavaj var kvar i provrummet för när jag steg ut ur affären frös jag, turligt nog, och insåg att såhär kan jag fan inte ha varit klädd innan. Så jag sprang tillbaka bums till provrummet men kavajen var puts veck! Hur? När? Under en jäkla minut!

Nu kommer det lustiga. Nästan samma sak hände idag. Fast nu glömde jag inte kavajen utan tröjan under kavajen. Ja, jag har en kavaj till som jag använder som jacka och nej, jag var inte näck under kavajen. Hade kvar ett linne på mig men tröjan som jag hade haft över linnet glömde jag i provrummet. Den här gången märkte jag inte att jag saknade en tröja förän jag var i en annan affär och provade en annan kavaj och insåg att hmmmm...något saknas visst här. Sprang tillbaka i illfart till föregående butik och hittade min kära tröja.

Sådant här brukade inte hända innan. Har aldrig tappat nycklar eller något sådant. Fattar inte varför jag håller på att tappa kläder nu plötsligt. Skumt. Mycket skumt. Måste utredas.


Vill också

Läste nu lite dikter från en nyfunnen bekantskap och de är makalöst magiska. Vill också kunna skriva så underbart medryckande som han gör. Slutar andas då jag läser och vissa stycken måste läsas om och om igen. Det känns som om man lyssnar på en riktigt bra låt där man älskar refrängen så man måste få höra den flera gånger. Så känns det. Väldigt få diktare skriver numera på det sätt som han gör och det är lite synd.  Våga vara jävligt djärv och expermentera med orden och våga ge dem nya betydelser och sätta dem i oväntade sammanhang. Skapa magi!

Därför läser jag hans dikter om och om igen och rycks med varje gång.

Och blir förbannad, för man är inte ens i närheten lika bra.

Tårta

Tanken var ju att jag skulle baka en tårta till underbara systern min men systern valde en köpekaga istället. Den otacksamma lilla jäveln:) Och jag som tänkte baka en tårta full med kärlek och massa jordgubbar. Men men...skit i det då!

Näää...jag är faktiskt inte alls sur. Lättat om inget annat. Slipper baka och kladda ner hela köket.

Pussar på dig syrran!

Grattis syrran!

Idag fyller lillsyrran år! Grattis söta! Ska firas med tårta och presenter så klart.
Massa pussar på dig min underbara.

               

Fotboll

Ikväll är det fotboll som gäller. Yey! Sverige spelar mot Danmark och det måste ju ses. Ett tag var det tal om att åka till Köpenhamn och se spektaklet där men nja...stannar nog på hemmaplan. Tryggare så:)

Why?

Varför bryr jag mig överhuvudtaget? Han betyder ingenting. Punkt.

Eller jo...lite. Vänskapsmässigt.

RSS 2.0