Nya tag

Det är svårt att komma tillbaka till sina gamla rutiner efter semestern. Så är det efter varje semester. Svårt att vakna då väckarklockan ringer, svårt att vara alert, svårt att lägga sig i tid.  Ah! Jag bara klagar...ska sluta, jag lovar. Nu!

En av mina bästa vänners syster har fått en liten son! Världens sötaste pojke. Fick se foton på honom igår och han är sockersöt. Längtar efter att få träffa honom! Derya söta, nu är det din tur:) Du och Ibbe får sätta igång och jobba på det:) Ska bara låta bli ringa så ofta och störa.



Tillbax

Nu är man tyvärr på hemmaplan igen. Det suger verkligen måste jag säga! Det regnar ju här hemma och det är allmänt grått och trist. Vill inte, vill inte, vill inte!

Får se till att åka till Bosnien oftare än bara en gång om året. När jag väl är där inser jag hur mycket jag saknar mentaliteten och sättet folk är på där nere.  Allt är så mycket varmare där, inte bara klimatet utan människor i allmänhet. Det är en plågsam ekonomisk sits som de flesta bosnerna befinner sig i där just nu. Inget fungerar som det ska efter kriget. De flesta har inget arbete trots att de vill jobba. Depressionen är stor men på något sätt finner de ändå vägen till glädje och värmen inombords. Sådant behövs det mer av här i Swe!



Enjoy Life!

Nu har jag antligen kommit till mitt kara Bosnien. Eftersom ni inte far avnjuta semestern med mig kan ni iaf fa tjuvkika lite pa youtube.

Har har ni ett harligt klipp:

http://www.youtube.com/watch?v=rinQSOVUvrU

RSS 2.0